Saturday, June 5, 2010

Αντράκι λουκούμι!

Επιτέλους κι ένας άντρας βρε παιδιά!!! Έχω 2 κορίτσια και δε θα βρίσκω άντρα να τις παντρέψω! Και τι άντρας....λουκούμι...βέβαια την φώτο την έχω θολώσει όπως κάνω πάντα αλλά πιστέψτε με ο μικρός είναι αστέρι!!! Επίσης έχει αδυναμία στην καμηλοπάρδαλη! Αυτό το ευχολόγιο δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο θέμα οπότε έβαλα λίγο απ'όλα! Πιρατή, πρίγκιπα, δράκο, ζωάκια..κτλ... Να σας ζήσει ο κούκλος και μη μας ξεχάσετε! Έχουμε και προίκα!..χαχα








13 comments:

Unknown said...

Hi Vicky a very interesting wish book,love the dragon paper...fit for a Prince!

eudokia said...

έχεις δίκιο! κι ένα αγορίστικο! πολύ μου αρέσουν τα ζωάκια που έβαλες!

Μαιρη said...

Είμαστε κ εμείς διαθέσιμοι!! Δύο αγοράκια!! Δεν έχουμε βρει νύφη ακόμα!!! Χαχα!!
Πολύ όμορφο το άλμπουμ Βίκυ μου!!! Μπράβο!!

tivolio said...

νομιζω ότι επαναλαμβάνομαι, αλλά τι άλλο να πω?? υπέροχο!!!

ScrapgalGR said...

Πολύ όμορφο Βίκυ!

peny said...

Πάρα πολύ όμορφο Βίκυ. Να σε ρωτήσω κάτι τα γράμματα έτοιμα τα παιρνεις ή τα φτιάχνεις μόνη σου? Αν ναι πως τα φτιάχνεις? Προσπαθώ και εγώ να φτιάξω βιβλίο ευχών όχι βεβαια σαν τα δικά σου αλλά σε πιο απλή έκδοση.

Ελευθερία said...

Βίκυ είναι πολύ όμορφο...ωραία τα ζωάκια που χρησιμοποίησες... τα χρώματα όλα... μπραβο σου κ πάλι!!!

Vicky Varvadouka said...

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Οι γαμπροί ευπρόσδεκτοι! Αν είναι και κρητίκαροι λεβέντες ακόμα καλύτερα..χαχα! Πένυ τα γράμματα τα κόβω με το μηχάνημα big shot και τα βάφω με ακρυλικές μπογιές! Μπορείς όμως να προμηθευτείς απο το sfragidomania.gr ότι θές ακόμα και ελληνικά!

Venea said...

Τέλειο Βίκυ!!! :) Θα συμφωνήσω με την Ελευθερία πως τα ζωάκια είναι Super!! :)

Πλεκτο Εγκωμιο said...

Έχω και γω ενα γαμπρό!!! Η προίκα δε μας νοιάζει... καλές κοπελιές θέλουμε μόνο και χρυσοχέρες σαν τη μαμά τους! Καλημέρα και καλή συνέχεια!!

Lena said...

Βικακι πολυ ομορφο το ευχολογιο!Καλη συνεχεια!!Επισης θελω να τονισω οτι κι εμεις εχουμε εναν κουκλο γαμπρο!!!Μην το ξεχνατε!!!Μπειτε με σειρα προτεραιοτητας!!χα χα!Τον Ιουλιο θα κανουμε τα "κονε"
φιλακια!

Katerina said...

Τα ζωάκια είναι φανταστικά και το εξώφυλλο πανέμορφο!

thelillyfairy said...

γεια σου και από μενα .. με λένε Λίλυ και έρχομαι από ένα γειτονικό blog και μου άρεσε πάρα πολύ το βιβλίο σου!!!υπάρχει περίπτωση να μπορείς να κάνεις ένα ίδιο για μια βάφτιση τώρα τον Οκτώβριο συγκεκριμένα 2 του μηνός έχει θέμα τα ζωάκια και ταιριάζει κατάλληλα...αν θέλεις στείλε μου μην στο lillyproest@yahoo.gr