Tuesday, September 7, 2010

MCS sketch/colour challenge #3

Γειά σας κορίτσια! Με έχει πιάσει μια φαγούρα στα χέρια άλλο πράγμα! Προσπαθώ ανάμεσα στα ευχολόγια να φτιάχνω επιτέλους κάτι και για μένα! Το έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου για φέτος και γι αυτό γράφτηκα στο kit club "My Creative Scrapbook", απο το οποίο είμαι απόλυτα ευχαριστημένη μέχρι στιγμής!!! Αυτό λοιπόν το LO είναι η συμμετοχή μου σε μια απο τις πολλές προκλήσεις του MCS. Πατήστε εδώ για λεπτομέριες! Επανέρχομαι οσονούπω..(ετσι γράφεται??? λολ) Πολλά φιλιά!


10 comments:

eudokia said...

καταρχήν η φωτογραφία είναι υπέροχη!!!!πώς την τράβηξες;;;τέλεια!
όσο για τις συνθέσεις,δεν είναι πολύ όμορφο να φτιάχνεις κάτι για τον εαυτό σου όπως είπες;;δεν ξέρω εμένα τα λο μου αρέσουν πολύ! κοιτάω τα άλμπουμ που έχω γεμίσει της μικρής κι τα χαζεύω! σου εύχομαι να καταφέρεις-λόγω χρονου-να γεμίσεις πολλά άλμπουμ!φιλιά!

Vicky Varvadouka said...

Ευχαριστώ Ευδοκία! Πραγματικά είναι άλλη αίσθηση να φτιάχνεις LO...και γενικότερα πράγματα για σένα...εγώ τώρα αρχίζω να ανακαλύπτω αυτό το συναίσθημα γιατί ως τώρα είχα φτιάξει μόνο τα ευχολόγια των παιδιών μου! Αχ...τι να πω? I LOVE SCRAPBOOKING κι ας μου τρώει τα λεφτα το άτιμο! χαχα
υ.γ. Την έβγαλα με μηχανή που είναι για λήψεις μέσα στο νερό...νομίζω την είχα πάρει απο lidl ή αλλιώς απο κανένα περίπτερο..χιχι

Lena said...

Λοιπον Βικυ νομιζω οτι η συνθεση σου ειναι καταπληκτικη!Φοβερη φωτογραφια και πολυ καλοκαιρινο layout!!Περιμενω να δω κι αλλα!!Μην ξεχασεις να ολοκληρωσεις το μινι των διακοπων!!
φιλια!!

Ελένη said...

Αν και έχεις λίγα lo είναιπολύ καλά. Περιμένω να δω περισσότερα!

Unknown said...

Eίναι υπέροχο!! Τα χρώματα έχουν ταιριάξει υπέροχα με την φωτογραφία!!!

Venea said...

Οντως πολυ τελεια φωτογραφια Βικυ και πολυ ομορφα χρωματα και στησιμο!!! :-)) χιλια μπραβο!

Μαιρη said...

Βίκυ μου καταπληκτική η σελίδα!!! Η φωτογραφια δε όλα τα λεφτά!! Μπράβο!!! Καλά έκανες κ το αποφάσισες!! Τόσα χρήματα καλά είναι να κάνουμε κάτι κ για εμάς!!! Να μας μείνει κ να το κοιτάμε μετά από καιρό! Τέλειο ενθύμιο!!!

Melenia Agapides said...

Μου αρέσει που επέλεξες μια φωτογραφία που έχει κάτι να πει και μάλιστα την υποστήριξες πολύ ωραία με τα υπόλοιπα στοιχεία της σύνθεσης!! Μπραβο, μπράβο, μπράβο!! Όλα έδεσαν τέλεια μεταξύ τους!

Ευαγγελία Βλασσοπούλου said...

Πολύ όμορφη φωτογραφία, πολύ ωραία η σύνθεση, τα χρώματα και ο συνδυασμός τους

Katerina said...

Βίκυ θέλω να δω κι άλλες συνθέσεις σου!!!!
Απλά φανταστική!