Monday, November 8, 2010

Big sketch contest #5

Όπως σας έχω ξαναπεί, θα προσπαθώ να φτιάχνω έστω και ένα Layout το μήνα! Αυτό το ΣΚ βρήκα λίγο χρόνο και έφτιαξα αυτό το LO για να πάρω μέρος σε ένα διαγωνισμό με sketch που οργάνωσε το MCS....Ως αρχάρια, δεν παρεκκλίνω από το σχέδιο το οποίο είναι αυτό:


Και ακολουθεί το LO που έφτιαξα στο οποίο είναι η μητέρα μου με την μεγάλη μου κόρη την Νεφέλη στα σοκάκια της Σάμου αυτό τον Ιούλιο!

10 comments:

Ελευθερία said...

Βίκυ, να τα συνεχίσεις τα LO!!είναι υπέροχο...μου αρέσει το κόκκινο χρώμα στις φωτό και των χαρτιών και τα λουλουδάκια στο χαρτί δίνουν ένα ρομαντικό ύφος, όπως και η δαντέλα σου!!!!!φιλάκια!!!

Katerina said...

Θέλω να βλέπω συχνότερα συνθέσεις σου, Βίκυ!!!!
Κουκλίστικο το LO σαν τη μαμά και την κορούλα σου ;-)
Το sketch το απέδωσες τέλεια, πολύ ωραίος συνδυασμός χαρτιών και διακσμητικών!
Μπράβο!!!!!!!!!!!!!

Vicky Varvadouka said...

Είναι πολύ ενθαρυντικά τα λόγια σας! Θα συνεχίσω γιατί το στήσιμο ενός LO και το ταίριασμα όλων των προϊόντων είναι μια συναρπαστική και πολύ δημιουργική πρόκληση! Σας ευχαριστώ πολύ!

EFI said...

Φανταστικό LO!!! Μαμά και κόρη είναι super!!! Και μένα μου αρέσουν πολύ οι συνθέσεις σου Vicky!!! Έχεις χρυσά χεράκια, μπράβο σου!

eudokia said...

Πολύ ωραία προσπάθεια!! μου αρέσει πολύ το μαύρο χαρτί με τις νότες! ωραίος τίτλος και η απόδοση του sketch πολύ καλή!μπράβο βίκυ! κι όπως είπε η κατερίνα θέλουμε κι άλλα λο!!!
φιλια!

Vicky Varvadouka said...

Σας ευχαριστώ! Εφάκι είναι γιαγιά και εγγονή στη φωτο! Η μαμά μου είναι πολύ νέα! χιχι

Melenia Agapides said...

Ουπς! Πώς μου ξέφυγε αυτό το γλυκυτάτο δημιουργημα;; Μπράβο, Βίκυ, επειδή ενώ εχεις κάνει λίγες συνθέσεις, εχεις ήδη φτάσει σε ένα επίπεδο!! Να κανεις κι άλλα, όπως είπαν και τα κορίτσια! Βλέπω χρωματική ισορροπία, φαντασία, γούστο... μπραβο σου!

Vicky Varvadouka said...

Να'στε καλά κορίτσια! Μελένια, ακούγοντας απο σένα τέτοια λόγια θα το πάρω πάνω μου!...χεχε

Lena said...

Βικυ μου αρεσει πολυ το κοκκινο χρωμα που χρησιμοποιησες!!!Περιμενω με ανυπομονησια το επομενο!!!

Unknown said...

this is lovely...... i told you that you are very good at LOs...