Monday, January 10, 2011

Baby Diary - Ημερολόγιο Μωρού, δώρο γέννησης

Καλησπέρα Μπλογκογειτονιά! (άντε να το μεταφράσει αυτό το google...lol)...Μου λείψατε! Ημουν εκτός Αθηνών και δεν είχα internet! Εύχομαι σε όλες καλή χρονιά και κυρίως ΥΓΕΙΑ! Το τονίζω γιατί χωρίς την υγεία μας δεν έχουμε τίποτα...γίνονται διάφορα γύρω μου και έχω αρχίσει να μη παίρνω την υγεία σαν κάτι δεδομένο, αλλά να κάνω κάθε μέρα το Σταυρό μου που μας έχει ο Θεούλης καλά! Μην αγχώνεστε και μη νευριάζετε ή τσακώνεστε για ανούσια πράγματα. Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά προβλήματα απο αυτά που νομίζετε πως αντιμετωπίζετε...Αυτή είναι η ταπεινή συμβουλή μου!

Στα δικά μας τώρα! Έφτιαξα πρόσφατα ένα ημερολόγιο για να δωθεί σαν δώρο σε νεογέννητο κοριτσάκι! Είναι μια προτότυπη ιδέα για να κρατήσετε ζωντανές τις αναμνήσεις του πρώτου χρόνου του μωρού σας! Και βέβαια το γεγονός οτι είναι χειροποίητο, το κάνει και μοναδικό! Να σας ζήσει το μικρό αγγελούδι σας!









Φυσικά έχει κι άλλες σελίδες αλλά δεν τις έβαλα όλες. Εχω αφήσει επίτηδες και κάποια σημεία κενά για να μπαίνουν φωτογραφίες! Ελπίζω να σας αρέσει! Καλή εβδομάδα και καλές δημιουργίες!

10 comments:

Nadia Cannizzo said...

Hi Vicky! Happy New Year to you too! I missed your lovely comments :o) Hope you had a good holiday season.

This looks really good...I love the colours and all the details you have put all over the pages. I'm sure it was much appreciated. Good job! Keep it up ...i want to see more.

Zusje said...

Υπέροχο είναι!!!!Έφτιαξα και εγώ κάτι παρόμοιο σε μίνι άλμπουμ για την αδερφή μου αλλά το δικό σου είναι πολύ,πολύ καλύτερο!!!!Είμαι σίγουρη ότι το λάτρεψαν!!!

Kelly K. said...

Καλή χρονιά φιλεναδίτσα μου!!! Εύχομαι στην οικογένειά σου το 2011 να είναι πολύ, πολύ τυχερό! Πανέμορφο το ημερολόγιο!!!

Unknown said...

Είναι πολύ όμορφο Βίκυ και τοοοοσο κοριτσίστικο! Να τους ζήσει το μωράκι και να γεμίσουν το άλμπουμ σου με αναμνήσεις!

Unknown said...

Βίκυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!! Αυτό είναι κάτι παραπάνω απο εξαιρετικό!!!! Είναι μοναδικό μου αρέσουν τα χρώματα, το στήσιμο, η λεπτομέρειες!!!! Νιώθω σαν να είναι δικό μου και νομίζω οτι δεν θα έγραφα ούτε μια λέξη για να μην το χαλάσω!!!!

Σε φιλώ

EFI said...

Καλησπέρα Βίκυ! Θα συμφωνήσω μαζί σου στο θέμα της υγείας! Να είμαστε γεροί και όλα τα άλλα αντιμετωπίζονται! Το ημερολόγιο είναι πολύ όμορφο και χρήσιμο για την μαμά, να το συμπληρώσει και να θυμάται! Μπράβο σου! Και η Tilda με το προβατάκι φανταστική! Δεν την είχα ξαναδεί

eudokia said...

Βίκυ καταπληκτική ιδέα!! ένα αναμνηστικό φοβερό!!
όσο για την υγεία να είμαστε καλά και όλα γίνονται!!!φιλια!!

Anonymous said...

Thank-you for dropping by my blog!

Unknown said...

Βραβείο για εσένα εδώ http://skeftomaiaraiparho.blogspot.com/2011/01/m.html

Ελευθερία said...

Πολύ όμορφο το ημερολόγιο αυτό Βίκυ!!! και το γεγονός ότι είναι χειροποίητο...το κάνει πολύ ιδιαιτερο και μοναδικό!! μπράβο σου!!!!