Thursday, February 17, 2011

Αλλαγές-changes



Αγαπημένες μου φίλες....θα ήθελα να σας ενημερώσω οτι θα χαθώ για λίγες μέρες. Ο λόγος είναι οτι μου έπεσαν κάποια projects όλα μαζί, κυρίως ευχολόγια, και επίσης να σας πώ οτι ετοιμάζω ενα καινούριο blog, το οποίο θα αφορά καθαρά τα ευχολόγια και θα απευθύνεται στο Ελληνικό κοινό. Το όνομά του θα είναι "My wishbooks", που σημαίνει οτι πρέπει να βρώ ένα νέο όνομα για το παρόν μπλογκοσπιτάκι μου που θα είναι στα αγγλικά και θα αφορά συνθέσεις,challenges κτλ....Θα εκτιμούσα να μου πείτε και μερικές ιδέες για όνομα! Όταν θα είναι έτοιμο το νέο blog, θα κάνω ενα ΩΡΑΙΟ blog candy! Προς το παρόν πολλά φιλιά και καλές δημιουργίες!!!!

5 comments:

Δέσποινα said...

Μου αρέσει πολύ η ιδέα σου να διαχωρίσεις τα δύο μπλογκ,θα είναι πολύ ενδιαφέρον ένα μπλογκ αποκλειστικά για ευχολόγια.
Τώρα όσο για το όνομα θα προσπαθήσω να σου δώσω μερικές ιδέες...scrappy ? scrapart? δεν ξέρω αν βοήθησα ελπίζω να σου έδωσα έμπνευση για να σκεφτείς κάτι καλύτερο μόνη σου

Unknown said...

Αααα πολύ ωραία ιδέα!!! Δεν ξέρω αν υπάρχει σαν τίτλος σε άλλο ιστολόγιο (εγώ δεν το έχω δει ή δεν το θυμάμαι ) αλλά σαν τίτλος θα μου άρεσε το To scrap or not to scrap?
Καλές δημιουργίες και φυσικά περιμένουμε με αγωνία!!!!

Kelly K. said...

Άντε να σε δω πως θα τα προλαβαίνεις όλα φιλενάδα! Εμένα (ευτυχώς) δεν με έχει πιάσει (ακόμα) ο ιός των LO!!! Ελπίζω να γίνω εγώ η νονά του νέου σου εγχειρήματος και έτσι παραθέτω τα ακόλουθα: Vicky's L.O.s, The L.O. Bug, My Layout (αυτό μου αρέσει καλύτερα απο όλα για να έχει και σύνδεση με το τωρινό)

Ελευθερία said...

καλα ευτυχώς που υπάρχει και το τηλέφωνο!!!
καλή δύναμη σου εύχομαι... τωρα όσο για το όνομα.... μου αρέσει αυτό που έβαλε η Κελυ, Vicky's LO....
αλλά θα σου πρότεινα ....
my world/ my life full of creation...

EFI said...

Καλημέρα Βίκυ! Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή κι εγώ προσπαθούσα να βρω κάποιο όνομα για το blogακι σου, μετά όμως σκέφτηκα, ότι πρέπει να είναι κάτι δικό σου και να σε αντιπροσωπεύει απόλυτα, αφού θέλεις μια αλλαγή. Από την άλλη πάλι, είναι οι δημιουργίες σου, που μιλάνε από μονές τους, κι έτσι όποιο όνομα και να επιλέξεις, ο κόσμος θα σε ξέρει σαν την ελληνίδα Βίκυ με το πολύ καλό γούστο και μεράκι γι αυτά, που φτιάχνει! Φιλάκια!